København – www.slm-cph.dk

Hvad er SLM København?

SLM København er en s/m og fetish-klub for bøsser og biseksuelle mænd, der tænder på læder, gummi, uniformer etc. Klubben har store lokaler i et baghus i Lavendelstræde, København. Adresse og kort finder du her på siden. Der er Bar and Cruising night hver fredag samt tema-aften alle lørdage. Der er også åbent nogle søndage. Se nærmere i kalenderen.

SLM København er ikke kun en sex-klub, men i høj grad også et sted hvor kammeratskab dyrkes. Ca. halvdelen af gæsterne bruger SLM som deres lokale bar hvor de kommer primært for at møde vennerne, mens den anden halvdel primært kommer for at dyrke sex. Til forskel fra andre homo steder, har SLM København en ret stor aldersspredning, de yngste medlemmer er først i 20’erne og de ældste i 70’erne, så der er plads til alle i SLM København.

Klik her for at se mere om events m.v. i SLM København på www.slm-cph.dk

Aarhus – www.slm-aarhus.dk

Hvad er SLM Aarhus?

SLM Aarhus er stedet for mænd der er til mænd.

SLM er oprindeligt en fetish-klub – et sted hvor det er muligt at dyrke sin fetish sammen med andre med samme eller tilsvarende interesser – Se mere under menupunktet “Fetish“.

I dag er SLM meget mere end det.
Det er et sted hvor du kan tage med vennerne og nyde en øl og hygge dig med de andre gæster. Hvis lejligheden byder sig kan du selvfølgelig også være heldig at score og så evt. benytte dig af klubbens darkroom. I samarbejde med AIDS-fondet er der altid gratis kondomer og glidecreme til rådighed.

Baren er rå og inspirerende og vi har et stort udvalg af både øl, vand og alkohol.

Klik her for at se mere om events m.v. i SLM Aarhus på www.slm-aarhus.dk